Om oss

Välkommen till Aros Sped Ab – Ett Nystartat, Oberoende Speditörsföretag med 20 års Erfarenhet!

Med 20 års gedigen erfarenhet inom spedition och transport så tar vi nu logistiken till nästa nivå med vårt nystartade bolag Aros Sped. Grundare är Harri Kjellin som genom åren fått toppbetyg från hundratals nöjda kunder. Framgången har alltid legat i att sätta sig i kundens förarsäte. Aldrig tumma på kvaliten och framför allt – leverera i tid!

Våra kärnvärden

Vårt engagemang för ärlighet och dedikation till varje kunds unika behov är grundläggande för vår verksamhet. Vi är specialister på transporter till Norge och strävar efter att leverera högkvalitativa, pålitliga lösningar som överträffar förväntningarna.

Erfarenhet och oberoende

Med över två decennier av branscherfarenhet har vi utvecklat en djup förståelse för logistikens komplexitet. Vårt oberoende ger oss friheten att agera flexibelt och skapa skräddarsydda lösningar som passar ditt företags specifika behov.

Vårt löfte

Vi tar på oss ansvaret att göra varje leverans till en smidig och effektiv upplevelse. Vår strävan efter att vara din pålitliga partner genomsyrar allt vi gör, från det första samtalet till en framgångsrik leverans.

Välj Aros Sped Ab för en speditörspartner som kombinerar lång erfarenhet, oberoende och dedikation för att leverera skräddarsydda lösningar för dina transportbehov.